Review: Nine Lives

 

Am fost recent la cinema si am urmarit un film foarte simpatic care m-a amuzat destul de mult. Pentru iubitorii de pisici este un film perfect, pentru copii si familii este un film numai bun si mai ales pentru familiile in care se gasesc parinti care sunt incredibil de ocupati cu munca.

156754_ab

Povestea il are in prin plan pe Tom Brand (Kevin Spacey), un miliardar care datorita obsesiei sale pentru munca ajunge sa isi neglijeze familia. Cand fiica sa implineste 11 ani, el este obligat sa mearga sa ii gaseasca un cadou si ii cumpara o pisica de la un petshop destul de neobisnuit. (Mi-a placut foarte mult numele ales). In orice caz, aceasta pisica nu este pe atat de normal pe cat ar fi crezut el, astfel incat, in urma unei rasturnari de situatie Tom ajunge sa fie prins in corpul acelei pisici. Scopul acestui eveniment este in principal pentru ca el sa se conecteze cu familia lui.

Jocul actorilor mi s-a parut foarte bun, rolul lui Tom fiind, consider eu, perfect pentru Kevin Spacey. Prezenta lui Christopher Walken a adus acea aura de mister de care avea nevoie filmul. Consider ca filmul reprezinta un frumos mix de umor, fantezie, PISICI!, in ciuda patternului clasic al transformarii eroului principal.

Ii acord 7/10.

Aveti aici trailerul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s